به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، محمد امساکی با بیان اینکه این شرکت فعالیت رسمی خود را از سال 1388 آغاز کرد، گفت: شرکت از زمان آغاز فعالیت خود تاکنون روند رو به رشدی داشته و موفق شده اشتغالزایی 100 نفری را ایجاد کند. حوزه فعالیت اُمِگا بیشتر ساخت و طراحی دستگاههای چاپ غیر تماسی نظیر لیزر، جت پرینتر، پد پرینتینگ و کامپو است.
وی افزود: دستگاههای تماسی مواردی نظیر طلاکوب را شامل میشود در حالی که دستگاههای غیرتماسی کاربرد صنعتی دارد. از آنجا که خط تولید کارخانهها پیوسته است، هرگونه تماس با محصول میتواند روند تولید را مختل کند به همین دلیل برای ثبت اطلاعات روی محصول از دستگاههای چاپ غیر تماسی استفاده میشود. همچنین یکی از فناوریهای نوین در این حوزه، فناوری TTO است که تلفیق دستگاه لیزر و جت پرینتر را شامل و توسط امگا تولید میشود.
مدیرعامل شرکت اندیشه محور گستر اصفهان، مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، گفت: مزیت اصلی ما نسبت به رقبای خارجی قیمت محصولات است؛ بازه قیمتی دستگاههای خارجی 450 تا 600 میلیون تومان است در حالی که دستگاههای تولیدی ما تقریباً یکدهم این قیمت به فروش میرسد. اگرچه واردات این محصول از کشورهای اروپایی تقریباً غیرممکن شده است اما دستگاههای چینی به کشور وارد میشود. کیفیت دستگاههای ساخت اُمِگا بر اساس ارزیابی داخلی و اظهار نظر مشتریانی چون شرکت زمزم قابل قبول است.
امساکی با بیان اینکه در حال حاضر 6 دستگاه دانشبنیان در شرکت امگا تولید میشود گفت: این 6 محصول شامل دستگاههای جت پرینتر، دستگاه تست استاندارد لولههای آبیاری قطرهای، نرمافزار جیرهنویسی دام و طیور، شیردوش تمام اتوماتیک دام، دستگاه قطرسنج لوله و دستگاه لیزر است.
مدیرعامل شرکت اندیشه محور گستر اصفهان خاطرنشان کرد: به طور کلی محصولات دانشبنیان باید فنّاوریمحور بوده و بازار هدف داشته باشد. محصولات مذکور که با توانمندی کارکنان اُمِگا ساخته شده از ویژگیهای فوق برخوردار است.
امساکی با بیان اینکه شرکتهای فعال در حوزه پلیمر، لاستیک، پلاستیک، کشاورزی، دامپروری یا غذا، جزو مشتریان بالقوه امگا محسوب میشوند، اظهار کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید جت پرینتر در شرکت اندیشه محور گستر اصفهان 150 دستگاه در ماه است که در صورت حمایت دولت و توسعه شرکت، میتواند به 1500 دستگاه در ماه نیز افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: 1860 شرکت در دو استان اصفهان و تهران جزو مشتریان بالقوه این شرکت محسوب میشوند و تاکنون با مشتریانی نظیر شرکت راشا پلیمر، ایفوریا و تولید تجهیزات هلال احمر ایران همکاری داشته است.
مدیرعامل شرکت اندیشه محور گستر اصفهان گفت: این شرکت موفق شده است محصولات خود را به کشورهای همسایه نظیر افغانستان، پاکستان، ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر کند. به طور کلی صادرات، 20 درصد از کل فروش شرکت را تشکیل میدهد.
امساکی افزود: با اینکه صادرات برای کشور ارزآور است اما فرآیند دشواری دارد به همین دلیل اجناس صادراتی به صورت درب کارخانه به مشتریان تحویل میشود. حاشیه سود تولید چنین محصولاتی نیز تقریبا 82 درصد است.
وی اظهار کرد: تقاضا برای خرید دستگاه جت پرینتر بسیار بالاست اما از آنجا که این دستگاه جزو آخرین تجهیزاتی است که یک شرکت تولیدی خریداری میکند، باید ظرف مدت کوتاهی مثلاً 3 روز به مشتری تحویل داده شود. از آنجا که ظرفیت تولید بالا نیست، در تحویل سفارشها در تعداد زیاد با چالش مواجه میشویم. در این راستا شرکت فضای کارگاهی خود را توسعه داده اما برای گسترش فعالیت نیاز به تسهیلات کمبهره و حمایتهای دولتی دارد.
تعداد بازدید : ۵۴۸ تاریخ: 1401/06/16
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…اسامی راهیافتگان به مرحله نهایی نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی اعلام شد/ آغاز داوریهای …
دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی در آستانه برگزاری این رویداد، اسامی راهیافتگان به مر…